|
Frankie Founder

Data inscrierii: 08/Feb/2009 Mesaje: 274
|
Trimis: 27/02/2009 08:30 Titlul subiectului: Tutorial Soare |
|
|
1.Da-ti la File>New cu 800x800.
2.Da-ti sus la Filter>Render>Clouds (mai intai alegeti colorație care o vreti)
3.Dupaia va duceti iar la Filter>Render>Lens Flare.
4.Setati unde vreti sa fie soarele.
5.Si da-ti OK si gata. |
|